آموزشی

8 نوع طراحی گرافیکی که باید بدانید

8 نوع طراحی گرافیکی که باید بدانید

قبل از اینکه به ۸ نوع طراحی گرافیک بپردازیم، اجازه دهید با اصول اولیه شروع کنیم: طراحی گرافیک چیست؟ طراحی گرافیک ایجاد ترکیبات بصری برای حل مسائل و ارتباط ایده ها از طریق تایپوگرافی، تصویرسازی، رنگ و فرم است. انواع مختلفی از طراحی گرافیکی وجود دارد که هر کدام حوزه تخصصی خود را دارند.اگرچه اغلب با هم همپوشانی دارند، اما هر نوع طراحی گرافیکی به مجموعه‌های خاصی از مهارت‌ها و تکنیک‌های طراحی نیاز دارد. بسیاری از طراحان در یک نوع واحد تخصص دارند. دیگران بر روی مجموعه ای از انواع مشابه و مرتبط تمرکز می کنند. اما از آنجایی که صنعت دائما در حال تغییر است، طراحان باید سازگار و یادگیرنده مادام العمر باشند تا بتوانند در طول حرفه خود تغییر یا اضافه کنند.

انواع طراحی گرافیک

چه یک طراح مشتاق باشید یا به دنبال خدمات طراحی برای کسب و کار خود باشید، درک 8 نوع طراحی گرافیکی به شما کمک می کند تا مهارت های مناسب برای کار خود را پیدا کنید.
طراحی-گرافیک-هویت-بصری

1.طراحی گرافیکی هویت بصری

برند رابطه ای است بین یک کسب و کار یا سازمان و مخاطبانش. هویت برند نحوه ارتباط سازمان با شخصیت، لحن و ماهیت خود و همچنین خاطرات، احساسات و تجربیات است. طراحی گرافیکی هویت بصری دقیقاً همان است: عناصر بصری هویت برند که به عنوان چهره یک نام تجاری عمل می کنند تا آن کیفیت های ناملموس را از طریق تصاویر، اشکال و رنگ ها منتقل کنند.طراحانی که در طراحی گرافیک هویت بصری تخصص دارند با سهامداران برند برای ایجاد دارایی هایی مانند آرم، تایپوگرافی، پالت های رنگی و کتابخانه های تصویری که شخصیت یک برند را نشان می دهد، همکاری می کنند. علاوه بر کارت‌های ویزیت استاندارد و لوازم ثابت شرکتی، طراحان اغلب مجموعه‌ای از دستورالعمل‌های برند بصری را توسعه می‌دهند که بهترین شیوه‌ها را توصیف می‌کنند و نمونه‌هایی از برندسازی بصری را ارائه می‌دهند که در رسانه‌های مختلف اعمال می‌شود. این دستورالعمل ها به اطمینان از ثبات برند در برنامه های آینده کمک می کند. طراحی هویت بصری یکی از رایج ترین انواع طراحی است. طراحان گرافیک هویت بصری باید دانش کلی در مورد انواع طراحی گرافیک داشته باشند تا بتوانند عناصر طراحی مناسب برای همه رسانه های بصری ایجاد کنند. آنها همچنین به مهارت های ارتباطی عالی، مفهومی و خلاقانه و اشتیاق به تحقیق در صنایع، سازمان ها، گرایش ها و رقبا نیاز دارند.

طراحی-گرافیک-بازاریابی-و-تبلیغات

2.طراحی گرافیک بازاریابی و تبلیغات

وقتی اکثر مردم به طراحی گرافیک فکر می کنند، به طرح هایی فکر می کنند که برای بازاریابی و تبلیغات ایجاد شده اند. شرکت‌ها برای بهره‌گیری از فرآیند تصمیم‌گیری مخاطب هدف خود به تلاش‌های بازاریابی موفق وابسته هستند. بازاریابی عالی افراد را بر اساس خواسته ها، نیازها، آگاهی و رضایتی که از یک محصول، خدمات یا برند دارند، درگیر می کند. از آنجایی که مردم همیشه محتوای بصری را جذاب‌تر می‌دانند، طراحی گرافیک به سازمان‌ها کمک می‌کند تا به طور مؤثرتری ارتباط برقرار کنند. طراحان بازاریابی با صاحبان شرکت، مدیران یا متخصصان بازاریابی برای ایجاد دارایی برای استراتژی های بازاریابی کار می کنند. آنها ممکن است به تنهایی یا به عنوان بخشی از یک تیم داخلی یا خلاق کار کنند. طراحان می توانند در نوع خاصی از رسانه ها تخصص داشته باشند. نمونه هایی از طراحی گرافیک بازاریابی شامل:کارت پستال و بروشور ، آگهی های مجلات و روزنامه ها ، پوستر، بنر و بیلبورد ، تابلوها و نمایشگاه های تجاری ، منوها،تصاویر برای وب سایت ها و وبلاگ ها می باشد. طراحان بازاریابی به مهارت های ارتباطی عالی، حل مسئله و مدیریت زمان نیاز دارند. آنها علاوه بر تسلط بر چندین برنامه گرافیکی طراحی، چیدمان و ارائه، باید با تولید برای محیط های چاپی و آنلاین نیز آشنا باشند. موقعیت های سطح ورودی در این زمینه راهی عالی برای طراحان جدید برای یادگیری فرآیندها و کسب مهارت ها و تجربه های ارزشمند است.

ux-سایت

3.طراحی گرافیکی رابط کاربری

رابط کاربری UI نحوه تعامل کاربر با یک دستگاه یا برنامه است. طراحی رابط کاربری فرآیند طراحی رابط‌ها برای سهولت استفاده از آنها و ارائه یک تجربه کاربر پسند است. یک UI شامل همه چیزهایی است که کاربر با آنها تعامل دارد. طراحان رابط کاربری در برنامه های دسکتاپ، برنامه های موبایل، برنامه های وب و بازی ها تخصص دارند. آنها از نزدیک با طراحان UX تجربه کاربر (که تعیین می کنند برنامه چگونه کار می کند) و توسعه دهندگان UI (که کد می نویسند تا کار کند) کار می کنند. نمونه هایی از طراحی گرافیکی رابط کاربری شامل: طراحی صفحه وب، رابط های بازی و طراحی اپلیکیشن می باشد.طراحان رابط کاربری باید بازیکنان تیمی باشند که هم مهارت‌های جدی طراحی گرافیک و هم درک عالی از اصول UI/UX، طراحی واکنش‌گرا و توسعه وب داشته باشند. آنها علاوه بر برنامه های گرافیکی، به دانش زبان های برنامه نویسی مانند HTML، CSS و جاوا اسکریپت نیز نیاز دارند.

طراحی-گرافیک-انتشارات

4.طراحی گرافیک انتشارات

نشریات قطعات طولانی هستند که از طریق توزیع عمومی با مخاطبان ارتباط برقرار می کنند. آنها به طور سنتی یک رسانه چاپی بوده اند. طراحی نشریه یک نوع طراحی کلاسیک است – کتاب‌ها، روزنامه‌ها، مجلات و کاتالوگ‌ها. با این حال، اخیراً افزایش قابل توجهی در انتشارات دیجیتال وجود دارد.طراحان گرافیکی که در نشریات تخصص دارند با ویراستاران و ناشران برای ایجاد طرح‌بندی با تایپوگرافی با دقت انتخاب شده و آثار هنری همراه، که شامل عکاسی، گرافیک و تصاویر است، کار می‌کنند. طراحان انتشارات ممکن است به عنوان فریلنسر، به عنوان اعضای آژانس خلاق یا در داخل به عنوان بخشی از یک شرکت انتشاراتی کار کنند. نمونه هایی از طراحی گرافیک نشریه شامل: کتاب ها، روزنامه ها، خبرنامه ها، مجلات و کاتالوگ ها می باشد. طراحان نشریات باید دارای مهارت های ارتباطی، چیدمان و سازماندهی عالی باشند. آنها علاوه بر تخصص در طراحی گرافیک، باید مدیریت رنگ، چاپ و نشر را نیز بدانند.

طراحی-گرافیک-بسته-بندی

5.طراحی گرافیک بسته بندی

بیشتر محصولات به نوعی بسته بندی نیاز دارند تا از آنها محافظت و آماده نگهداری، توزیع و فروش شود. اما طراحی بسته‌بندی می‌تواند مستقیماً با مصرف‌کنندگان ارتباط برقرار کند، که آن را به یک ابزار بازاریابی بسیار ارزشمند تبدیل می‌کند. هر جعبه فرصتی است که داستان یک برند را بازگو کند. این امر مستلزم دانش تخصصی فرآیندهای چاپ و درک دقیق طراحی و ساخت است. از آنجایی که طراحی بسته‌بندی رشته‌های بسیاری را تحت تأثیر قرار می‌دهد.. طراحان بسته‌بندی ممکن است حرفه‌ای باشند یا در نوع خاصی از بسته‌بندی (مانند لیبل یا قوطی‌های نوشیدنی) یا یک صنعت خاص (مانند غذا یا اسباب‌بازی‌های کودکان) تخصص داشته باشند. کار آنها علاوه بر دانش کاری قوی در زمینه چاپ و طراحی صنعتی، به مهارت های مفهومی و حل مسئله درجه یک نیاز دارد. آنها باید انعطاف پذیر باشند تا خواسته های مشتریان، بازاریابان و تولیدکنندگان را برآورده کنند و از روندهای فعلی آگاه باشند.

طراحی-موشن-گرافیک

6.طراحی موشن گرافیک

به عبارت ساده، موشن گرافیک گرافیک هایی هستند که در حال حرکت هستند. این می تواند شامل انیمیشن، صدا، تایپوگرافی، تصاویر، ویدئو و جلوه های دیگر باشد که در رسانه های آنلاین، تلویزیون و فیلم استفاده می شود. محبوبیت این رسانه در سال‌های اخیر با پیشرفت فناوری و پادشاهی محتوای ویدیویی افزایش یافته است.”طراح گرافیک متحرک” یک تخصص تا حدودی جدید برای طراحان است. در حال حاضر، موشن گرافیک یکی از جدیدترین انواع طراحی است و می توان آن را در تمام پلتفرم های دیجیتال یافت، که انواع و اقسام حوزه ها و فرصت های جدیدی را ایجاد کرده است. نمونه هایی از طراحی موشن گرافیک شامل تیتراژ ،آگهی ها ،لوگوهای متحرک ،تریلرها ،ویدیوهای تبلیغاتی و فیلم های آموزشی می باشد.

طراحی-گرافیک-محیطی

7.طراحی گرافیک محیطی

طراحی گرافیک محیطی به صورت بصری افراد را به مکان‌ها متصل می‌کند تا با ایجاد فضاها به یاد ماندنی‌تر، جالب‌تر، آموزنده‌تر و یا برای پیمایش آسان‌تر، تجربه کلی آنها را بهبود بخشد. طراحی محیطی یک نوع طراحی گسترده است. نمونه هایی از طراحی گرافیک محیطی شامل: تابلوها ،نقاشی های دیواری ،نمایشگاه های موزه ،دکوراسیون داخلی و فضاهای رویداد و کنفرانس می باشد. طراحی گرافیک محیطی یک عمل چند رشته ای است که گرافیک، معماری، طراحی داخلی و طراحی صنعتی را با هم ادغام می کند. طراحان برای برنامه ریزی و اجرای طرح های خود با افراد در هر تعداد از این زمینه ها همکاری می کنند.

logo-services

8.هنر و تصویرسازی برای طراحی گرافیک

هنر گرافیک و تصویرسازی اغلب شبیه طراحی گرافیک هستند، با این حال، هر کدام بسیار متفاوت هستند. طراحان ترکیب هایی را برای برقراری ارتباط و حل مشکلات ایجاد می کنند، گرافیست ها و تصویرگران آثار هنری اصلی را خلق می کنند. هنر آنها اشکال مختلفی دارد، از هنرهای زیبا گرفته تا تزئینات و تصویرسازی داستان.اگرچه هنر گرافیک و تصویرسازی از نظر فنی انواع طراحی گرافیک نیستند، اما آنقدر برای استفاده تجاری در چارچوب طراحی گرافیک ایجاد شده است که شما نمی توانید در مورد یکی بدون دیگری صحبت کنید. نمونه هایی از هنر و تصویرسازی برای طراحی گرافیک شامل الگوهای گرافیکی برای منسوجات ،نقاشی متحرک ،بازی های ویدیویی و وب سایت ها می باشد.

طراحی گرافیک آنلاین

گرافیست ها از هر ترکیبی از رسانه ها و تکنیک ها برای خلق آثار خود استفاده می کنند زیرا با نویسندگان، ویراستاران، مدیران، بازاریابان و مدیران هنری در همه انواع طراحی گرافیک همکاری می کنند. آنها اغلب در هنرهای زیبا، انیمیشن یا معماری پایه و اساس خواهند داشت. مهارت‌ها و برنامه‌های همپوشانی پیدا کردن طراحان گرافیک را ممکن می‌سازد که به عنوان گرافیست و تصویرگر نیز کار می‌کنند. پینک گرافیک مرجع تخصصی طراحی لوگو در اصفهان می باشد.

طراحی گرافیکی

طراحی گرافیک یک رشته همیشه در حال رشد است و تقاضا برای طراحان متخصص و ماهر در حال افزایش است. هنگامی که به دنبال فرد مناسبی برای انجام کار طراحی هستید، دانستن انواع مختلف طراحی گرافیک به شما کمک می کند تا متخصص مورد نیاز خود را شناسایی کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *